Hoi!

Ik nodig je uit om samen met mij huwelijksrepotages, kinder- en portretfotografie te maken.
Het heeft even geduurd, maar eindelijk ben ik hier. Ik ben hier voor ouders die een fotograaf zoeken voor hun kinderen, voor stellen die op zoek zijn naar een fotograaf voor hun bruiloft, en iedereen die een fotografisch portret wil laten maken voor welke gelegenheid dan ook.
Mocht je na het zien van mijn fotografie portfolio contact op willen nemen voor vragen dan hoor ik graag van je. Het is mij een eer om jou te mogen helpen met je trouwfotografie, kinderfotografie en/of portretfotografie.
Zoveel zelfs dat ik een leuk ontvangstgeschenk voor je heb.  Elk paar dat nog voor het einde van dit jaar een huwelijksreportage aanvraagt, krijgt een volledig gratis, uniek en trendy huwelijksuitnodigingenontwerp 🙂 Jullie zijn van harte uitgenodigd!
Blijf kijken. Er zal veel gebeuren !

Vriendinnenshoot

Een leuk dagje samen uit? Had je al eens gedacht om samen met al je beste vriendinnen een fotoshoot te doen? Ik regel graag een onvergetelijk leuke shoot waarbij jij en je vriendinnen ook nog eens professionele foto's van ontvangen. We gaan 1 á 2 uurtjes op een bij jullie passende locatie groepsfoto's en individuele portretten schieten. Van deze portretten en groepsfoto ontvangen jullie in totaal 20 tot 30 foto's inclusief een grote print van 30x40 cm p.p. Meer weten over de vriendinnen fotoshoot? Neem contact op via het formulier en vraag naar vriendinnenshoot! Bovenstaande fotoshoots zijn geen vriendinnenshoots maar eenvoudig als voorproefje bedoeld. Wil je meer fotografie zien kijk dan mijn portfolio voor inspiratie.

Winkelmand

0