Your story matters. Reportage gezinsfotografie. Een gewoon, eenvoudig leven dat hier, nu en over jou gaat.  

Het gezinsleven is meestal een opeenvolging van kleine en grotere acties die elkaar snel opvolgen. Dat is de reden waarom het gezin, haar levendige bestaan, een geweldig onderwerp is voor documentaire fotografie in de volle betekenis van het woord. Het document is bedoeld als een ruw verhaal zonder een kant en klaar script. Dit is slechts één kant van de medaille. 

Is het niet zo dat huidige gezinsfotografie tot het maximum bestudeerde en repetitieve verhalen is die je kent van Instagram? Instagram vertelt je slim dat alleen een perfect leven gekleed in de meest trendy preset een inspirerend verhaal is, alleen zo’n leven verdient aandacht. Je gelooft erin totdat je zelf ziet dat het spelen ervan onzin is. Een perfect leven aka verzonnen verhaal, dat ziet er mooi uit. Maar geef je er echt om? 

 Als de karikatuur van het leven een uitdaging voor het echte leven is, dan wil ik deze uitdaging met jou aangaan. En wat als je leven gedeeld wordt met mensen van wie je houdt, en niet de hele wereld, is het juiste leven?? En wat als een banaal leven zoals broodjes met kinderen in de ochtend vreugde geeft? En wat als je geen inspiratie voor de massa hoeft te zijn en je grootste inspiratie haalt uit diegene waar je mee ontbijt? Onbetaalbare, eenvoudige en onbeduidende momenten blijken de belangrijkste te zijn. Ze gebeuren en vereisen geen script. Echte, mooie thuis flow. Jouw kleine -grote wereld. Jouw eigen unieke gezinsleven die de aandacht waard is. 

  Je hebt misschien geen mooi huis. Je kunt zelfs een lelijk huis hebben, want smaken zijn subtiel. Je hebt misschien geen mooie voorwerpen om je heen en toch een mooi leven, deel het met je geliefden en wees er trots op. 

En daarom … 

Your story matters.  

Bekijk via onderstaand formulier voor de beschikbaarheid.  

[wpforms id=”7296″ title=”false” description=”false”]